Realted Items Images not showing

rss

Posted by bburke - Feb 26 ’14 at 07:54

When using related items in a form I have a field showing the user profile image (thumb). In the form the image is not showing. Looking at the url for the image it shows https://personal.xxxxx.com/User%2520Photos/Profile%2520Pictures/xxxxxx_MThumb.jpg ... The actual url to the image is https://personal.xxxxx.com/User%20Photos/Profile%20Pictures/xxxxx_MThumb.jpg FD appears to be adding the characters '25' to 'User%2520Photos' and 'Profile%2520Pictures'. Is there a way to correct this? -bill
form

  • Dmitry Kozlov
    Dmitry Kozlov
    Admin
    Member for: 5 years 9 months 26 days
    #1 by Dmitry Kozlov Feb 27 ’14 at 03:40

    Hi Bill,

    Unfortunately, I couldn't reproduce your issue. I have tried in both Related items rendering modes: Client and Server. Here is my profile URL in Related items control: /_layouts/15/userphoto.aspx?size=M&accountname=admin%40plumsail365.onmicrosoft.com&url=https%3A%2F%2Fplumsail365-my.sharepoint.com%3A443%2FUser%2520Photos%2FProfile%2520Pictures%2Fadmin_plumsail365_onmicrosoft_com_MThumb.jpg%3Ft%3D63527296976&t=63527296976

  • Dmitry Kozlov
    Dmitry Kozlov
    Admin
    Member for: 5 years 9 months 26 days
    #2 by Dmitry Kozlov Feb 27 ’14 at 08:01

    [#1]: Bill, I have reproduced the issue on my local environment. It seems, it is SharePoint bug that is fixed in Office 365. Please, set Render mode of Related items control to Client and profile pictures will start working.

  • bburke
    Member
    Member for: 6 years 1 month 23 days
    #3 by bburke Feb 27 ’14 at 08:04

    [#2]: Perfect ! Thanks Dmitry works great now.

     

    As Always, fantastic support. -bill

Displaying 1 to 3 of 3 messages